De 5 beste benches voor je Duitse herder!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Bijna iedere Duitse herder bezitter heeft er wel één, een bench. Als je nog geen bench hebt of een nieuwe wilt gaan kopen waar let je dan op? En welke bench komt als beste naar voren? We hebben hier een selectie gemaakt van de 5 beste benches van 2021!

Kiezen van een bench voor je Duitse herder

Hondenbenches zijn er in allerlei soorten en maten. Als je een bench voor een Duitse herder gaat kopen dan moet je rekening houden dat de bench de juiste grote heeft. 120x74x 80 zijn de minimale maten voor een goed formaat bench voor een Duitse herder. Dit zal voor een pup nog erg goed ogen maar daar zal hij snel in groeien.

Een hondenbench is onmisbaar bij de opvoeding van een Duitse herder. Het dient als rustpunt voor je hond, niet alleen voor een pup kan dit ideaal zijn maar ook veel volwassen Duitse herders hebben hier baat bij. Doordat ze niet veel bewegingsruimte hebben vinden ze rust en gaan slapen.

De bench kan ook gebruikt worden om je Duitse herder met een gerust hart alleen thuis zodat hij niet de mogelijkheid heeft om in huis iets te slopen. Hiermee voorkom je veel frustratie die je naar je hond gaat uiten. Vaak weet je herder niet eens meer dat hij heeft gesloopt en ziet hier geen kwaad in. Boosheid en frustratie naar je hond heeft dus geen enkele meerwaarde maar werkt eerder negatief.

Nr. 5 Merkloos – Honden bench – Zwart – XXL

Deze bench heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is daarmee met 105, – de goedkoopste in het rijtje. De Bench is gemakkelijk in een paar handelingen in te klappen. Dus als je de bench even wilt opruimen is dar snel gebeurd.

En daarnaast is heeft de bench een opening aan de korte zijde en aan de lage zijde, waardoor de bench makkelijk op verschillende plekken in huis is te plaatsen. De onderlade is gemakkelijk schoon te maken.

Als je klaar bent met je bench kan je deze bench dus gemakkelijk schoonmaken en inklappen. Een ideale bench als je dit tijdelijk wilt gebruiken.

Afmetingen: 122x74x81 cm

>> Meer informatie

Nr. 4 Adori Bench 2-Deurs De Luxe Zwart – Honden bench

De andoorn bench is een luxe comfortabele bench die van stevige metalen spijlen die een dubbele poeder coating hebben tegen roestvorming. Voor 125,- bij Bol.com te koop.

Gemakkelijk op de gewenste plek te plaatsen door de 2 ingangen, zowel aan de korte zijde als de lange zijde. De bench is stevig waardoor de bench geschikt is voor langdurig gebruik. Als je klaar bent met de bench kan je deze gemakkelijk inklappen en dragen aan het handvat. Hierdoor kan je de bench ook gemakkelijk meenemen op bijvoorbeeld vakantie.

Afmetingen: 123x77x83 cm

>> Meer informatie

Nr. 3 Hondenbench Hamerslag 106cm

Voor wie een niet heel veel plek in huis heeft voor een bench is deze inklapbare bench de oplossing! In een paar handelingen heb je de bench ingeklapt tot een plat pakketje. Handig voor als je de bench even aan de kant wilt zetten of even niet nodig hebt. Deze bench kost 13198

De bench kan je openen via de lange zijde of de korte zijde. Dus hoe je de bench ook in huis wilt zetten, je herder heeft altijd wel een ingang! Het metaal zorgt ervoor dat deze bench ook sterk is. En deze bench is ook een van de goedkopere kwaliteit honden benchen die er is.

Afmetingen: XL: 85cm – 100cmXL 

>> Meer informatie

Nr. 2 Draadkooi Ninja Met Schuifdeur XXL

Deze bench is door de dikke draden erg sterk, de hoeken van de bench zijn extra bescherm. Daarnaast is deze bench ook makkelijk inklapbaar. Erg handig als je de bench wilt opruimen. Door de 2 openingen kan je de bench op elke plek in huis zetten. De bench is vanaf 13413 te koop.

De opening aan de lange zijde heeft een schuifdeur systeem waardoor deze bench ook goed gebruikt kan worden in de auto. Ideaal dus als je vaak met je hond op stap gaat in de auto!

Afmetingen: XXL  122x76x84 cm

>> Meer informatie

Nr. 1 Heavy Duty Bench Super Robuust XXL

Deze bench is super sterk en kan dan ook goede voor een Duitse herder die de neiging heeft tot slopen. Door de wieltjes is de bench super makkelijk te verplaatsen. Je kan de wieltjes ook op de rem zetten zodat deze niet per ongeluk verplaatst. De bench is bekleed met een duurzaam poedercoating die roest-, corrosie- en kleurvast is. Deze bench heeft een super kwaliteit maar is daarmee wel de duurste met 22780

De bench heeft een deurtje voor de hond aan de zijkant en een deurtje aan de bovenkant zodat je er gemakkelijk bij kunt zonder dat je hond direct uit de bench gaat. Dit heeft bijna geen een andere bench! De XXL is een prima grote voor de Duitse herder.

Afmetingen: XXL  123 x 75 x 81cm

>> Meer informatie

Wennen aan de bench

Waarschijnlijk heb je net een Duitse herder in huis gekregen en wil je hem laten wennen aan de bench. Hoe pak je dat het beste aan en waar moet je rekening mee houden als je de pup gaat laten wennen want je wilt natuurlijk niet dat de bench gaat zien als straf of dat hij daar eindeloos in gaat blaffen/huilen.

Hoe je dat aanpakt lees je in het artikel: In 4 stappen je Duitse herder pup laten wennen aan de bench

Misschien ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *