Het Duitse herder handboek

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

In dit Duitse herder handboek vind je onder andere de meest voorkomende reden weten waarom Duitse herders gedragsproblemen krijgen. En hoe je dit op een makkelijke en snelle manier kan oplossen. De schrijver van dit e-boek is Guus Jansen en heeft ruim 25 jaar ervaring met het opvoeden en trainen van Duitse herder. Enorm veel ervaring dus die hij graag deelt in het handboek voor Duitse herders.

Duitse Herder Handboek

handboek Duitse herder

Je ziet ze vast wel eens lopen.. honden die lijken door een afstandbediening te worden bestuurd. En dan zijn ze ook nog eens superblij want hun staart blijft maar kwispelen. Dat wil je natuurlijk ook! Oké, misschien niet zo goed maar als het in de buurt komt zijn de meeste mensen wel tevreden. Maar hoe zorg je ervoor dat je met een positieve manier je Duitse herder dat laat doen wat jij wilt?

Dat lees je in dit handboek.

Is je Duitse herder geen pup meer maar is hij volwassen en trekt hij altijd aan de lijn bij het uitlaten? Als je niks verandert in je aanpak zal je Duitse herder ook niet veranderen. Hier luidt het gezegde: Je krijgt wat je kreeg als je doet wat je deed. Tijd dus om je aanpak te veranderen zodat het gedrag van je Duitse herder ook veranderd! Hoe je met simpele aanpassingen grote effect kan bereiken lees je in dit handboek!

Je Duitse herder zal gelukkiger worden en beter naar je gaan luisteren met een positieve benadering, dat wil natuurlijk iedereen! Mocht het e-boek toch niet iets voor jou zijn dan is er de 60 dagen niet goed geld terug garantie. Geen enkele reden dus om je zorgen te maken of dit een goede aankoop gaat worden! Dit is wel een tijdelijke actie, tot wanneer de actie precies loopt is nog niet duidelijk, dat kan morgen zijn maar ook volgende week.

Wat kan je verwachten van het Duitse herder handboek?

Het handboek is erg praktijk gericht, dit komt waarschijnlijk door de vele jaren ervaring van Guus Jansen. Het boek geeft je oplossingen voor de meest voorkomen gedragsproblemen zoals trekken aan de lijn, het blaffen naar andere honden of het tegen mensen opspringen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw herder dat blijft doen of gaat doen. Hier wordt jij en je herder ook niet blijer van. Er wordt spanning opgebouwd tussen baas en hond door het ongewenste gedrag van de Duitse herder. Dit moet je oplossen of liever nog voorkomen.

Als jij ook gelukkig samen met je herder door het leven wilt dan is dit e-boek een ideale manier om jezelf te een goede opvoed methode aan te leren. Als je het a-boek besteld dan heb je die binnen een paar minuten in je mailbox waardoor je vandaag nog hiermee aan de slag kunt gaan!

Schaf het Handboek voor de Duitse herder nu aan door op deze link te klikken!

Extra boeken

Naast de tijdelijke prijsverlaging van 47 euro naar 37 euro geeft Guus Jansen ook nog bij ieder verkocht handboek voor de Duitse herder 5 bonussen e-boeken cadeau. Dit is ook tijdelijk en kan dus ook ineens stoppen als hij besluit. Koop het dus nu voordat het te laat is!

perfecte Duitse herder

Bonus 1: De perfecte Duitse herder

De eerste bonus is het e-boek De Perfecte Duitse Herder. Dit boek gaat over hoe ongewenst gedrag ontstaat en hoe je gedrag van je Duitse herder positief kan beïnvloeden. Dus ook jouw altijd blaffende Duitse herder kan zijn gedrag afleren. Je wilt niet dat hij maar blijft blaffen naar onbekende, dit levert je alleen maar stress op. En stress werkt alleen maar negatief door op je Duitse herder. Je komt dan in een negatieve cirkel waar je niet zomaar uit stapt. Maar met je juiste methode kan je ook dit gedrag doorbreken en ervoor zorgen dat je een gehoorzame Duitse herder krijgt.

Normaal kost het e-boek 9,95 maar dat krijg je er dus nu helemaal gratis bij!

Bonus 2: Je Duitse herder laten komen op commando

De tweede bonus is het e-boek Je Duitse Herder Laten Komen Op Commando.

comando komen

Heb jij ook een Duitse herder die niet komt als je hem roept? Dit is een van de grootste ergernissen van hondenbezitters! Je roept je hond maar toch gaat hij de andere kant op of nog even naar een andere hond toe om te spelen! Dit kan zo frustrerend worden dat je je Duitse herder na een tijdje niet mee besluit los te laten omdat je geen zin hebt om hem minimaal 10 keer te moeten roepen. En dat is natuurlijk hartstikke logisch, je hebt namelijk niet altijd tijd en zin om 10 minuten extra bezig te zijn met het weer aanlijnen van je Duitse herder! Maar wat een zonde! Je wilt graag je Duitse herder vrij zien rennen en spelen! Hij kan zo lekker zijn energie kwijt en is een genot om naar te kijken. Als je hem niet los kan laten hoe kan hij dan nog zijn energie kwijt?

Maarna het lezen van het e-boek Je Duitse herder laten komen op commando is die strijd voorbij. Je zal precies weten hoe je ervoor kan zorgen dat je Duitse herder altijd op commando weer bij je komt! En dit is niet alleen weggelegd voor de professionele hondentrainers of super strenge eigenaren, jij kan dit je Duitse herder ook leren! Je zal samen genieten van de bewegingsvrijheid die je kan geven aan je hond en het samen naar buiten gaan zal geen stress meer geven.

Normaal gesproken kost het e-boek 9,95 maar nu krijg je dit er gratis bij!

Schaf het Handboek voor de Duitse herder nu aan door op deze link te klikken!

Bonus 3: Honden Training Geheimen

De derde bonus is het e-boek Honden training geheimen

train geheimen

Heb jij voortdurend last van dat je Duits herder niet begrijpt wat voor nieuw gedrag je hem wilt aanleren? Een Duitse herder is een intelligent honden ras die na zo een 5 herhalingen de oefening moet kunnen maar jouw Duitse herder lijkt wel anders, hij begrijpt het niet of heeft veel herhaling nodig. Dit is niet wat je had verwacht toen je je Duitse herder net had gekocht. En hierdoor kan je niet de dingen doen die je wilde met je Duitse herder!

Het trainen van Duitse herder kan iedereen, dus ook jij, als je maar de juiste methode toepast. De training methode die in dit e-boek staan werkt niet alleen maar werkt ook nog eens supersnel. Je kan opeens je Duitse herder van alles leren zonder dat hem dit enige moeite lijkt te kosten. Komt toch die intelligentie van je hond naar boven.

Ook dit e-boek gaat normaal gesproken voor 9,95 over de virtuele toonbank maar deze krijg je er dus nu gratis bij!

Bonus 4: Tips voor de verzorging en training van je puppy

duitse herder puppy

Een Duitse herder puppy nemen is een grote beslissing maar hoe weet je nu of dat de juiste is? Past een Duitse herder bij jou, je gezinsleden en misschien ook wel andere huisdieren? En hoe kom je het eerste jaar door met je Duitse herder pup, want opvoeden kan ook helemaal verkeerd lopen. Ook al doe je nog zo je best en stop je veel tijd in je pup het lijkt maar niet te lukken om je pup zindelijk te maken of alleen thuis te laten. Dit leidt dan vaak na een jaar of 1,5 jaar tot het uit huis plaatsen van je Duitse herder. Dat heb je natuurlijk niet voor ogen en wil je zeker voorkomen.

Dit e-boek is helemaal gericht op het opvoeden van de Duitse herder pup. Van wat je moet doen bij de eerste nacht in huis tot zindelijk maken van je pup. Door de simpele en duidelijk omschreven stappen kan je je Duitse herder opvoeden tot een leuke en gehoorzame hond.

Nu ook dit e-boek gratis bij de aanschaf van het handboek voor Duitse herders.

Meer lezen over de Duitse herder pup van 8 weken

Bonus 5: Levenslange Updates

Bij e-boeken kan je online lezen. Dat betekend dus waar je ook bent, waar internet is daar heb je ook je handboek over de Duitse herder bij je. Handig als je op vakantie bent maar ook als je snel iets wilt nalezen. De e-boeken worden ge-update om je ook van de nieuwste inzichten te voorzien. Deze laatste bonus is dat je deze updates er gratis bij krijgt. Je hebt dus altijd de laatste druk/versie en hoeft dus nooit meer een nieuwe te kopen!

handboek

Schaf nu het e-boek Handboek voor de Duitse herder aan!

En ontvang de 5 bonussen voor maar 37,-

Niet goed betekent geld terug, dus je loopt geen enkel risico!

Hier downloaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *