Reviews Duitse herder handboek:

“Ik vond je gedeelte over training zo nuttig. Mijn puppy reageerde uitzonderlijk goed op het hoofdstuk over bijten en ik heb geen blauwe plekken en beten meer”

“Ik heb enorm genoten van je boek en de bonussen.

Door de overzichtelijke manier waarop u de informatie heeft gepresenteerd, is het heel gemakkelijk te volgen. De instructies zijn duidelijk en succesvol geweest.

Mijn Duitse herder gedraagt ​​zich beter naarmate de dagen verstrijken en ik volg de aanwijzingen op. Ze is nu een plezier om te trainen omdat ik kan begrijpen waarom ik bepaalde dingen doe en hoe ze denkt.

Ik herlees het boek constant en volg de adviezen braaf op. Ik was echt bang voor Zoe’s eerste jaar, omdat ik weet hoe afleidend en koppig puppy’s kunnen zijn, maar met je boek was het alleen maar een plezier om deze 5 maanden oude baby te hebben.

Heel erg bedankt voor zo’n interessant en waardevol boek!

– Gaby


Het handboek van de Duitse herder is erg behulpzaam geweest om me kennis te laten maken met de zorg voor mijn puppy. Ik heb Tibor verworven op de leeftijd van 2 maanden. Nu is hij 10 maanden oud en vrij groot, maar hij ziet er slank uit en niet zwaarlijvig.

Hij heeft het goed gedaan tijdens de basistraining en socialisatie. Ik heb dit bijna volledig bereikt met behulp van de informatie uit uw boek. Het boek heeft me ook geïnformeerd over de geschiedenis van het ras en zijn mogelijke gezondheidsproblemen. Ik beveel het Duitse herderhandboek ten zeerste aan!

Groeten, Kees


Ik heb het Duitse Herderhandboek gekocht zodat ik het ras beter kan begrijpen. Ik ben van plan om binnenkort een hond te nemen. Ik ben blij dat dit boek de informatie bevat die ik nodig heb om me te helpen bij het opvoeden en verzorgen van mijn toekomstige hond. Ik kan niet wachten om samen de tips en adviezen uit te gaan proberen. Heel erg bedankt Guus.

Met vriendelijke groet,

Fatiha


Mijn dank aan Guus voor dit nuttige boek. Ik kende de achtergrond van het ras niet echt en het was buitengewoon nuttig om mijn baby Thor te begrijpen.

Hij is nu 5 maanden en ik heb de technieken die Guus suggereerde vooral gebruikt bij het blaffen, happen en dergelijke.

Mijn pup leert heel snel en mijn enige uitdaging is nu om verder te werken aan het commando kom of hier (kan nog niet beslissen welk woord!).

Nogmaals bedankt, ik hoop echt dat andere dit boek zullen lezen en er net zoveel plezier aan zullen beleven als ik!

Groetjes Nicky en Thor


Hallo, ik heb het boek gelezen  en er staan veel dingen in die ik nog niet wist. Het boek leest prettig en ik geniet ervan om mijn hond mbv. het boek te trainen.

Diana Kerhof

handboek

Schaf nu het e-boek Handboek voor de Duitse herder aan!

En ontvang de 5 bonussen voor maar 37,-

60 dagen, niet goed geld terug garantie !

 

Hier downloaden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *