Top 5 Duitse herder speelgoed

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Duitse herders zijn dol op spelen en hebben ook veel energie. Ze worden graag fysiek en mentaal uitgedaagd en daarbij kan speelgoed ze goed helpen. Hier is de top 5 speelgoed samengesteld speciaal voor Duitse herders!

5. Maralti Tumbler Honden Snack en Voerbal

Eindeloos speelplezier!

De Maralti Tumbler is ontworpen als een snackbal, voerbal en speelgoed in één! Daagt je Duitse herder uit om voor zijn voer te werken. Dit is goed voor zijn intelligentie en gezondheid omdat de hond zo op een speelse manier minder snel eet. 

>> meer informatie

4. Beeztees Flossytoy – Flostouw

Onverwoestbaar!

Het Beeztees Flostouw is een speeltje waar je Duitse herder dol op zal zijn! Dit speelgoed is zo stevig dat het niet kapot gaat. Daarnaast zorgt het touw er ook nog een voor dat zijn gebit wordt schoon gemaakt. Dus terwijl je met je Duitse herder speelt worden zijn tanden “gepoetst”.

Goed voor zijn tanden en tandvlees dus en niet kapot te krijgen een verdiende plek op nummer 4 in de lijst!

>> meer informatie

3. Beeztees Massagebal 

Heerlijke tand massage!

De Beeztees Massagebal is zeer functioneel speelgoed voor jouw Duitse Herder. Deze bal bevat verschillende rubberen tandjes, die ervoor zorgen dat het tandvlees spelenderwijs wordt gemasseerd. Bovendien zorgt dit ervoor dat tandplak en tandsteen worden voorkomen. Om de bal nog wat smakelijker te maken voor jouw hond, is er een mint smaakje toegevoegd aan de bal. – Spelenderwijs wordt het tandvlees gemasseerd – Met mintsmaak Afmeting: diameter 7 cm

>> meer informatie

2. Chuckit Ultra Ball

Lekker balletje apporteren!

Welke Duitse herder houdt er nu niet het apporteren van een balletje, alleen gaan tennisballen vaak stuk. Deze niet bal niet!

De Ultra Ball van Chuckit is gemaakt van duurzaam, natuurlijk rubber. Je Duitse herder kan hier lang van doen want ze daardoor erg sterk en gaan dus lang mee. De ballen stuiteren goed en zijn gemakkelijk schoon te maken. De bal blijft drijven op het water. Door de opvallende kleur zijn de ballen goed terug te vinden. 

>> meer informatie

1. Kong Kauwbot

Kauwen op een product dat niet stuk gaat!

Dit speeltje is niet stuk te krijgen (zelfs niet door Duitse herders) lees de reviews maar na. Met dit speeltje hou je Duitse herder uren metaal en fysiek bezig. Duitse herders kauwen nu eenmaal graag, dus kan je ze er beter iets voor geven.

Als je Duitse herder pup gaat wisselen is het kauwen op een Kong Kauwbot een grote uitkomst. Hij kauwt zo tegen jeukende tanden daarnaast werkt kauwen vaak rustgevend voor de honden.

>> meer informatie

Opvoeding van je Duitse herder (pup)

Heb je een Duitse herder pup? Super leuk natuurlijk, maar wanneer begin je met opvoeden en wat is dan belangrijk in de opvoeding van een pup 8-16 weken? Als je daar benieuwd naar bent dan kan je het besten het artikel: De opvoeding van je Duitse herder pup 8-16 weken lezen. Hierin staat waar je vooral in de eerste weken met je pup aan moet werken in de opvoeding.

Is je pup al wat ouder? Ga dan naar Je Duitse herder pup van 4- 9 maanden goed opvoeden? Daar vind je het vervolg op het artikel De opvoeding van je Duitse herder pup 8-16 weken.

De eerste 12 maanden van je Duitse herder!

Deze gids geven wij GRATIS weg. Vul je naam en mail adres in en ontvang de gids direct in je mailbox! (check je ongewenste mailbox als je het niet direct binnen krijgt)

Andere mensen lazen ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *