5 redenen om voor je Duitse herder een verzekering te nemen

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Waarom neem jij een dieren verzekering voor je Duitse herder? Vraag je je dan ook altijd af of je een te hoge premie betaald voor iets wat je niet gaat gebruiken? Ben jij benieuwd naar de 5 redenen om toch een verzekering af te sluiten? Lees dan onderstaande 5 punten eens goed door en bereken dan ook gelijk even je premie!

Een verzekering voorkomt onverwacht hoge kosten

Een ongelukje of je Duitse herder wordt ziek, het kan iedereen overkomen dus het kan jouw Duitse herder ook overkomen! En als het je Duitse herder overkomt wil je natuurlijk de beste zorg voor je viervoeter. Je Duitse herder kan dure medicijnen krijgen of zelfs een operatie moeten ondergaan. Als je dan pas een verzekering gaat afsluiten voor je Duitse herder zal de premie hoog zijn. Zorg er dus voor dat je je hond al vanaf jongs afgaan verzekerd zodat de premie laag is. Hoe ouder je hond hoe hoger je premie zal zijn, want ook bij herders geldt het gezegde ouder worden komt (helaas) met gebreken.

Een verzekering helpt beslissingen te nemen voor je Duitse herder

Je komt in het leven samen met je viervoeter voor een moeilijke keuze te staan, zeker als je Duitse herder ziek is of een ongeluk heeft gehad. Door de hoge dierenartskosten kan je als je een verzekering hebt ook daadwerkelijk voor de beste zorg kiezen voor je hond. Als je geen verzekering hebt dan kan je tot een andere beslissing komen zoals euthanasie als de zorgkosten te hoog worden.

Premie verzekering zelf bepalen

Je kan de premie zelf bepalen. Bijna iedere dierenverzekering heeft verschillende pakket die ze aanbieden, let dan wel goed op de kleine lettertjes want als de verzekering tegen een erg lage premie wordt aangeboden is de kans groot dat er erg weinig wordt vergoed. Wil je veel vergoed krijgen vanuit je verzekering of wil je basis dekking (die vaak ook best uitgebreid is) Er is dus voor elke portemonnee en wensen wel een dierenverzekering te vinden die bij je past.

Geen stress bij jou = geen stress bij je Duitse herder

Hoe fijn zal het zijn als je geen stress hebt als je naar de dierenarts gaat? Hoeveel zal het deze keer gaan kosten? Je Duitse herder heeft vaak al stress genoeg en daar hoeft jouw stress niet bij. Als je een verzekering voor je Duitse herder hebt afgesloten heb je geen zorgen meer voor onverwachte hoge kosten waardoor je veel minder stress gaat ervaren. Dit heeft een zeer positief effect op jezelf maar een ontspannen baas heeft ook een positief effect op zijn hond

Makkelijk aanvullende verzekeringen af te sluiten

Als je eenmaal een Dierenverzekering hebt afgesloten voor je Duitse herder is het heel gemakkelijk en goedkoper om er een aanvullende verzekering bij te doen voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Want ook op vakantie kan er iets gebeuren met je trouwe viervoeter.

Maar denk ook aan tandverzorging, dat is ook heel erg belangrijk goed te onderhouden. Het goed kunnen blijven kauwen van voedsel is essentieel voor het opnemen van voedingsstoffen. En deze voedingsstoffen zijn natuurlijk belangrijk voor zijn gezondheid.

Je kan zelfs alternatieve therapie├źn of crematie erbij verzekeren, het is maar net wat je zelf wilt.

Wacht dus niet langer met het afsluiten van een verzekering voor je Duitse herder! Hoe eerder je afsluit hoe goedkoper je premie zal zijn.

Kom dus nu in actie door de premie te berekenen.

Bereken je premie >>

Duitse herder

Wellicht vind je het ook interssant om te lezen hoe oud een Duitse herder precies wordt.

Andere mensen lazen ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *